Online opkomsten – scouts

Vandaag gaan we #HASHTRACK spelen. We beginnen om 13:00 en eindigen om 15:00.

Link naar Microsoft Teams

Je krijgt per half uur drie scenes die je moet gaan filmen. Neem dus gerust de tijd om te brainstormen wat je gaat doen. Je hoeft niet perse alle drie de opdrachten te doen. Wij beoordelen de inzendingen. Wees zo creatief mogelijk! 🙂

De scenes lever je in bij Twan via WeTransfer naar twan@scoutingmontgomery.nl of via Youtube, WhatsApp, een ander medium. Zorg i.i.g. dat ie bij Twan aankomt.

De scenes

Scene 1: Stel je groepje voor met een leuke creatieve groepsintro.

Scene 2: De Efteling is weer open maar je moet een mondkapje, je mag niet meer schreeuwen in de achtbanen. Er komt een ‘Karen’ binnen die zich niet aan de regels houdt.

Scene 3: Mark Rutte zit in zijn torenkamertje een toespraak te houden en er wordt buiten gestaakt. Hij is er helemaal klaar mee. Hoe lost hij dit op?

Scene 4: De politie vind een illegaal corona feest. Maar mensen proberen op de gekste manieren de politie te ontkomen/ontvluchten.

Snelle opdracht 1: vind een zo apart mogelijk mondkapje.

Scene 5: Er loopt iemand over straat die zich overdreven erg aan de anderhalve meter regel houdt.

Scene 6: Er is in de Albert Heijn een gevecht om het laatste toiletpapier. Hoe loopt dit af? Goed of slecht?

Scene 7: Door de corona maatregelen mogen heel veel sporten niet doorgaan. Maar voor een of andere reden mag boxen wel doorgaan. Maar wel met de anderhalve meter tussen de boxers.

Snelle opdracht 2: laat op een zo creatieve manier zien hoe ten alle tijden  anderhalve meter afstand kan houden.

Scene 8: In 2020 is er veel gebeurt. Laat alles wat er is gebeurt zien in korte clips.

Scene 9: In Nederland hebben we veel meegemaakt. Nu gaan we naar Amerika. Hier is een nieuwe president gekozen. Tussen de twee bekendste kandidaten zijn er een aantal zeer goede debatten. Kan dit overdreven worden nagedaan?

Snelle opdracht 3:  maak een film poster van het jaar 2020.