Welpen – iScouting

Omdat er nu geen opkomsten zijn, zetten wij elke zaterdag om 10:00 uur een activiteit op de website die je thuis, alleen of met je familie kunt doen.

Wij vinden het leuk als je van jezelf en het eindresultaat een foto stuurt naar jasper.goossens@scoutingmontgomery.nl. Als je het goed vindt dan willen wij graag de foto op de website plaatsen.

Voor de opdracht van deze week gaan we tekenen en de tekening afmaken met een voorwerp. Je gaat iets kiezen om te tekenen, mag een dier zijn, maar ook iets wat je kan doen, zoals fietsen of vliegen. Het mag ook iets groots zijn zoals een huis of een vliegtuig.

De bedoeling is dat je een deel van de tekening maakt, door te tekenen. Het andere deel van de tekening maak je af door een voorwerp te gebruiken, om het af te maken. Hieronder een paar voorbeelden.

Je ziet hier een paar tekening die afgemaakt zijn met een voorwerp. Bijvoorbeeld een persoon die zweeft en ballonnen vasthoud. De ballonnen zelf zijn niet getekend maar zijn rode druiven. Of de jurk van de danseres is een pincet. Dit zijn een paar voorbeelden maar je mag zelf natuurlijk totaal iets anders bedenken en tekenen.

Heel veel succes en veel plezier!