Vrijwilligers

Onze groep draait op een actieve club vrijwilligers. De leiding organiseert opkomsten en kampen. Het bestuur zorgt dat de groep vlekkeloos draait.  Twee keer per jaar vragen wij ook alle ouders om te helpen met klussen/schoonmaken  samen met alle leiding. Wij zijn alle vrijwilligers daarvoor dankbaar! 

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers!

Je komt in een team terecht die je alles leren over scouting . Daarnaast is er de ScoutsAcademy. In de regio volg je cursus modulen die voor jouw vrijwilligersfunctie interessant zijn.  Er zijn modulen voor leiding, bestuur en ondersteunende functies.

Explorerbegeleiding

Voor het jaar 2020 hebben we een gemengde groep van  10-12 Explorers. (15-18 jaar)  

Daarvoor zoeken we uitbreiding. Gezien de samenstelling van onze explorergroep ontbreekt mist deze explorergroep een vrouwelijke begeleidster. Dit heeft onze voorkeur, maar sluit niks uit.

Het begeleiden van opkomsten houd in dat je mee denkt, vragen stelt en vooral actief mee doet met de activiteiten.  De explorers bereiden zelf de opkomsten voor. Een weekendkamp en  zomerkamp kan natuurlijk niet ontbreken in dit scouting avontuur. 

Durf jij dit avontuur aan samen met Mark en Bart? Neem contact op met Mark Goossens. mark.goossens@scoutingmontgomery.nl of 06-55521537