Vrijwilligers

Onze groep draait op een actieve club vrijwilligers. De leiding organiseert opkomsten en kampen. Het bestuur zorgt dat de groep vlekkeloos draait. Wij zijn alle vrijwilligers daarvoor dankbaar! 

Twee keer per jaar vragen wij ook alle ouders om te helpen met klussen/schoonmaken samen met alle leiding.

We zijn op zoek naar vrijwilligers!

Je komt in een team terecht die je alles leren over scouting . Daarnaast is er de ScoutsAcademy. In de regio volg je cursus modulen die voor jouw vrijwilligersfunctie interessant zijn.  Er zijn modulen voor leiding, bestuur en ondersteunende functies.

Alle vrijwilligers bij Scouting Montgomery hebben een VOG.

Penningmeester

Wij zoeken met spoed naar een nieuwe penningmeester die onze groep van ongeveer 100 leden financieel wilt begeleiden!

Kom je ons helpen? Lees de vacature Penningmeester 2022 of neem direct contact op met frans.van.haeften@scoutingmontgomery.nl

Explorerbegeleiding

Voor het jaar 2023 hebben we een gemengde groep van 10 Explorers. (15-18 jaar) Daarvoor zoeken we uitbreiding van het begeleidingsteam.

Het begeleiden van opkomsten houd in dat je mee denkt, vragen stelt en vooral actief mee doet met de activiteiten.  De explorers bereiden zelf de opkomsten voor. Een weekendkamp en  zomerkamp kan natuurlijk niet ontbreken in dit scouting avontuur.

Durf jij dit avontuur aan samen met Mark en Bart? Neem contact op met Martijn van den Berg. martijn.van.den.berg@scoutingmontgomery.nl of 06-57772147