Halloween Bevers 2020

Met Halloween zijn de bevers opzoek gegaan naar het spookhuis. Dit spookhuis zouden ze moeten vinden door een route te lopen met allemaal Halloween figuren. Dat wel een hele lastige route dwars door het bos en sommige kaartjes waren bijna niet te zien. Maar na een heel eindlopen hebben de bevers dan toch het spookhuis bereikt.

Daarna aangekomen stond een heks met een gewei ons op te wachten. Van haar moesten we allemaal een kaartje hebben om naar binnen te mogen. We mochten niet allemaal te gelijk naar binnen, we moesten alleen of per 2 tal naar binnen toe en daar was het wel heel spanned. Alle lampen stonden uit en er branden allemaal kaarsjes. Tijdens de toch door het spookhuis konden we spinnen zien en pompoentjes maar ook spinnen rag en schoenen.

Nadat alle bevers in het spookhuis waren geweest hebben we Marco Polo gespeeld. Dat is een spel waarbij 1 of 2 bevers geblinddoekt zijn en de rest van de bevers staan dan verspreid over het speel veld. Als dan 1 van de geblinddoekte bevers Marco groep moeten de andere bevers Polo groepen. Hierdoor konden alle bevers in het veld gevonden worden.

Klik hier voor meer foto’s