Die en Die en de legende van Zus en Zo

Ons verhaal begint in de druiligere en vochtige herberg de ‘Comder moar inn’. Hier verzamelde onze helden: Bart de wannabe Bart, Justin the Calm, Ragnir Karbonkel, Ministreel Milan, Pim the unseen en Sempai the dragonborn. Deze helden zijn in wijde en omstreken bekend voor het slachten van draken en het redden van prachtige prinsen/prinsessen. In de herberg werden ze benaderd door een duistere figuur die op zoek was naar het ene ding. Om deze quest sucessvol te kunnen uitvoeren hadden onze helden items nodig zoals het magische boek van b’am en de wand of eternal flame.


Deze items hebben ze verdiend duur quests te doen die ze vonden op een affiche board in het lokale dorp. Waaronder het opnieuw opbouwen van de complete herberg en dingen beter te weten dan de tovenaar Magic Mike. Gedurende deze quests kwamen onze helden de vreemdelingen Ridder roderik de egoïstisch vd de 17de dynastie en Mark the creator of earth tegen.

De party kon met deze items afreizen naar het verre land genaamd Eerde en opzoek gaan naar het ene ding. Op deze reis werden ze geblokkeerd door de magische ‘you shall not pass poes’ en moesten ze een rivier met draaikolken en duistere wezens in de diepte oversteken. Na een overnachting hadden ze eindelijk het ene ding gevonden en kon de party terugkeren naar de Comder moar inn en weer op krachten komen. Klaar voor het volgende avontuur.

(voor iedereen die geen idee heeft waarover dit gaat: explorers hebben zomerkamp gehad in Ommen, het thema was dungeons and dragons en het was tof)

Foto’s hier!