In het pinksterweekend zijn de #welpen op kamp geweest in Soesteros.

In het pinksterweekend zijn de #welpen op kamp geweest in Soesteros.
Volgens de affiches onthulde men juist in dat weekend de obelisk ter ere van Koningin Cleopatra. Echter, Bobius bouwmeester constateerde nog voor de onthulling dat de obelisk niet gereed was.
Voordat de welpen aan de slag konden om de obelisk te herstellen en daarmee het feest te redden, moesten zij op zoek naar bouwmaterialen. Deze werden na een handelspel gekocht bij de koopvrouw.
 Na de vertaling van de hiëroglyfen op de steen van Roseanne was duidelijk waar het goud te vinden was. Een lange tocht door de woestijn volgde. Krokodillen werden verslagen en met hulp van de visser en GPS werd de schat met vloeibaar goud gevonden.
Helaas was de mummie van farao Toet-anck Back-Chamon  niet zo blij met ons. Hij vervloekte Bobius omdat deze het goud niet terug wilde geven.  Gelukkig redden de welpen Bobius met een offermaal van groenten en fruit en werd een dans uitgevoerd.
De obelisk was precies op tijd af. Koningin Cleopatra was zeer tevreden met haar obelisk en beloonde alle welpen met het insigne kunstenaar en kamplintje.

Bekijk het fotoalbum van zomerkamp welpen 2015 De obelisk van Soesteros