Hotel Montgomery

In het weekend van 25 maart logeerden de welpen in Hotel Montgomery. Het clubhuis was verbouwd tot een luxueus 5 sterren hotel. De roze loper was uitgerold en de gordijnen hingen voor de ramen.IMG_8036

Na registratie werden de gasten verwelkomd met een drankje en konden waardevolle spullen in de kluis opgeborgen worden. Onder de gasten bevonden zich ook een gepensioneerd commissaris, Pierre een Frans fotograaf en Lord Nelson. De medailles van de commissaris, het fototoestel en het zilveren thee-ei werden zorgvuldig opgeborgen in de kluis.

Na een rustige nacht werd iedereen de volgende ochtend opgeschrikt door de angstkreet van het kamermeisje. Zij meldde dat de kluis in het kantoor was geopend. De commissaris, net van de schrik bekomen, bood zijn speurderskwaliteiten aan. De welpen, die wekelijks beloven iedereen te helpen, kwamen in actie. Van alle mogelijke daders werden hun alibi onderzocht. Waslijnen werden getest, een vogel hotel getimmerd, er werd gewerkt aan een showinsigne en geld verdiend.

Ondanks het vermoeden van Lord Nelson dat de commissaris zelf de kluis had geopend bleek de manager de dader om zo zijn schulden te kunnen aflossen. Hij werd gearresteerd en iedereen kreeg de gestolen spullen weer terug. Het kamermeisje en de klusjesman houden het hotel geopend voor nieuwe gasten.

Zie de foto’s: Hotel Montgomery