Grote Chocolade bende 2020 Welpen

In het weekend van 2 oktober bezocht de grote Chocolade Bende Scouting Montgomery. De bende, bestaande uit 5 leden, had de hulp nodig van de welpen. Wat was namelijk het geval: In Italië is chocolade illegaal gemaakt, want het is niet gezond. Maar chocolade is hartstikke lekker en daarom willen mensen nog steeds chocolade. De bende kan hier groot geld mee verdienen. Met dat geld wil de bende de fabriek van Willy Wonka overkopen. Zo kan de Chocolade Bende nog meer chocola maken en nog meer geld verdienen. Hierbij konden de welpen goed helpen.

De welpen moesten eerst het vertrouwen winnen van de bende. Niet alle plannen worden zomaar prijsgegeven. De welpen bewezen dat ze zonder gezien te worden, konden sluipen in het donker. Ze leerden nog wat weetjes over chocolade en de maffia. 

Er kwam een chocoladedeal met Sam Suiker zodat het eerste geld voor de aankoop van Willy Wonka’s fabriek verdiend werd. Vervolgens smokkelden ze ingrediënten en maakten ze met de hulp van Uncle Toblerone perfecte chocolade. 

In de avond kwam Sam Suiker om een deal te sluiten met de Bende. Maar hij bedroog de boel. Betalen met chocolademunten, daarmee kon de bende geen fabriek kopen en de bende bedriegen is sowieso geen goed idee. Ferrero Rocher stuurde Sam Suiker “op vakantie”. Hoe nu verder?

Gelukkig was Willy Wonka bereidt om voor de helft van het geld en de gemaakte chocolade de fabriek te verkopen aan de bende.

De bende is nu hard aan het werk in Italië om chocolade te regelen voor de mensen in Italië.

Mocht de Grote Chocoladebende nog eens hulp nodig hebben. Dan rekenen zij zeker nog een keer op de goede hulp van de welpen!


Groeten,
Tony Chocolonely
Ferrero Rocher
Uncle Toblerone
Nico Nutella (met vakantie)
Mama Mia

 

Voor de foto’s van dit avontuur, klik hier!