Magische welpen weekend

De welpen zijn een tijdje terug uitgenodigd om naar het magische woud te gaan. Hier eenmaal aangekomen werden de welpen verwelkomd door de vier magische beschermers van het woud. Elegante Emma, Alweerwolf Rolf, Joris draak en Kortdate Kasper.

Zij beschermen het woud tegen allerlei problemen zoals vervuiling en ze beschermen de natuur. De kinderen waren hartstikke welkom om het magische woud te verkennen. Helaas kwam duistere tovenaar Damian langs. Hij wilde het clubhuis, waar de welpen en de bewakers verbleven te gronde richten. Hij wilde namelijk zijn nieuwe schurkenhol daar plaatsen.

De bewakers waren klaar om het magische woud te beschermen, maar helaas sprak Damian een duistere spreuk uit, waardoor de bewakers hun krachten verloren.

Wat konden de bewakers nu verder doen om Damian te stoppen? Er was een oude legende dat er vier magische stenen waren die krachten van de bewakers kon versterken. Na het oplossen van raadsels en een zoektocht vonden de welpen de magische stenen om zo de bewakers weer sterker te maken.

Daardoor kon Damian zijn plan niet uitvoeren omdat de bewakers te sterk waren en bleef het magische woud in de mooie staat dat het nu nog steeds is.

Foto’s van dit magische avontuur zijn hier.