RSW 2024 Uitslag

De scouts zijn terug van de RSW. We hebben voor het eerst drie groepen afgevaardigd. Gelukkig was niemand ziek want met minimale aantallen per groepje was het al lastig zat. Maar wat een resultaat! 🙂

De Disco Draait Door
Het thema was disco en een van de Paroba’s had besloten om groots uit te pakken met het thema om zo de thema prijs te winnen. Die hadden ze bijna in handen en zijn 2e geworden op thema.

Het verhaal ging over een gebroken familie met aan het hoofd een (RSW) beroemde DJ. Zijn kleinzoon zat ook in de muziek, de rest van de familie was onbewust anti disco en was er conflict. Na een heel verhaal heeft de kleinzoon de rol van DJ kunnen overnemen en iedereen weer bij elkaar gebracht door middel van DISCO.

Uitslag
We zijn 4e, 6e en 10e geworden. Dat is echt heel goed. Tussen nummer 1 en nummer 6 zat uiteindelijk ‘maar’ 50 punten verschil. Er deden dus 2 Paroba’s van Montgomery serieus mee voor de winst! Toppers! Daarnaast heeft elk team op één of meerdere onderdelen het hoogst gescoord! Stiekem vindt de leiding dat ook belangrijk. Geen winnaars groepje dus. Download en bekijk de einduitslag.

De foto’s